fashionHeb jij ook een goed idee?

TAIFS by Amabella

Zoals we allemaal weten gaat het er niet altijd even goed aan toe in Nigeria. Helaas zijn er veel kinderen die hun ouders hebben verloren en noodgedwongen op straat leven. Stichting Amabella vindt het jammer dat er weinig aandacht wordt besteed aan de kinderen in Nigeria.

Stichting Amabella
Stichting Amabella ( betekent geliefd ) is een Non-profit organisatie opgericht door Madonna Ogbee. Zij wil de wereld informeren over hoe sommige kinderen leven en wat wij kunnen doen om het leven van deze kinderen gemakkelijker te maken door ze te steunen. Daarnaast is het de bedoeling om uiteindelijk een weeshuis te bouwen in Nigeria voor kinderen die gedwongen op straat moeten leven. In dit weeshuis moeten zij zich veilig voelen en thuis kunnen komen in even liefdevolle omgeving. De kinderen moeten het gevoel krijgen dat zij ook bijzonder zijn. Dat er mensen om hen geven en willen zorgen voor een betere toekomst. Je hoeft niet bloed gerelateerd te zijn om iets voor een ander te doen, toch?

TAIFS
Madonna organiseert met haar stichting Amabella evenementen in Nederland om uiteindelijk een weeshuis in Nigeria op te kunnen zetten. De evenementen bestaan uit modeshows waarin Afrika centraal staat, het verkopen van handgemaakte Afrikaanse sieraden. Een van de evenementen is de The African Influenced Fashion Show. 
TAIFS vond 27 november plaats en het was weer een groot succes!! Op de Facebook van stichting Amabella kun je de filmpjes en foto’s terugkijken van de show. Voor meer informatie over de Stichting kun je kijken op www.stichtingamabella.com

Tot de volgende show!


Resultaat: verschillende maatschappelijke evenementen
Fase: afgerond