Heb jij ook een goed idee?

Check Out Festival!

Zaterdag 16 juni stond Ruigoord in het teken van Check Out Festival! Het festival als ‘Check Out’ voor de jongeren van Breekjaar en een dag om voor elke bezoeker even lekker uit te checken. Met sponsoring van In Haarlem Kan Alles heeft de gigantische groep jongeren, die een programma bij Breekjaar volgden, dit supervette festival georganiseerd. DJ’s, bandjes, een chill-out zone, lekker eten en drinken, echt alles was aanwezig! Daarbij scheen zelfs het zonnetje en kunnen de organisatoren terugkijken op een geslaagde dag.

Verschillende zones
Het festival wa
s de afsluiting van Breekjaar, de organisatie die een avontuurlijk tussenjaar aanbiedt. Als kers op de taart en als klap op de vuurpijl organiseerden de jongeren hun eigen festival. Het thema -en de titel- dit jaar was ‘Check out’. En uitchecken kon je hier ook zeker. Vier verschillende zones in het magische Ruigoord maakte het mogelijk om helemaal op te gaan in het festival. Je kon doen waar je zin in had. Zin om te dansen en te relaxen? Daar was de relax-zone perfect voor. Lekker ontspannen op live-muziek en DJ’s.

Soms krijg je gewoon onwijs veel zin om te spelen. Ook daar hadden de Breekers aan gedacht met de speel-zone. Van boxwars tot levend stratego en volleybal, het spelen stond aan! Daarna kan het best even lekker zijn om de stilte op te zoeken om echt uit te rusten. De stilte-zone bood de mogelijkheid tot stille diepgang door mindfulness en yoga. En als je dan echt helemaal lekker tot jezelf gekomen bent, kun je met dat vertrouwen eens lekker naar de uit-je-comfort-zone! Daar werd je verrast in de surprise tent.

Check it out!
Door al die verschillende zones, het lekkere eten en drinken en de zon, was Check Out festival echt een groot succes. Iedereen kon doen waar hij zin in had, er is gedanst, gespeeld, gezeten en gegild van verbazing. Met een buik vol lekker eten en een hoofd vol goede inspiratie, kijken wij alweer uit naar het festival volgend jaar! Better check it out: de aftermovie!

Image & Video by Breekjaar


Resultaat: een festival
Fase: afgerond