Heb jij ook een goed idee?

Herkenbare vakantie ergernissen

Het is vakantie…. yeeey. Vakantie is natuurlijk super leuk. Lekker je rust vinden, je hoofd leeg maken en lol hebben met familie en vrienden. Hoe leuk een vakantie ook is er zijn altijd dingen waar je je aan kunt irriteren in de zomer. STAD heeft voor jou een aantal zomer irritaties op een rijtje gezet in een strip.

EEN BRANDEND ZONNETJE
Tuurlijk, een lekker zonnetje is altijd genieten. Je krijgt wat vitamine D binnen en je wordt lekker bruin. Maar soms kan de zon net iets harder branden dan je had verwacht.

REGEN, REGEN EN NOG EENS REGEN
En jahoor, je zit in je eigen land waar het alleen maar blijft regenen. Dan besluit je op vakantie te gaan en schijnt het daar ook geen perfect weer te zijn. Het is bijna alsof je wordt achtervolgd door een regenwolk.

MUGGEN
Muggen. Nog zo’n zomerirritatie die we allemaal kennen. Ze prikken je en de volgende dag heb je ontzettend veel  jeuk.  Je hebt vast wel een meegemaakt dat je je heel goed insmeert met muggenspray, maar de volgende dag wakker wordt met overal muggenbulten. En dan vraag je jezelf: Hoe dan?

We kennen ze allemaal, de standaard vakantie irritaties die iedere zomer wel weer terug komen. Maar hé, niet vergeten vooral heel erg van jouw vrije dagen te genieten. Daar is jouw zomervakantie immers voor bedoeld.

Heb je zelf een nog een zomer irritatie? Laat het weten in de reacties. Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw vakantie irritaties.

verbranden

regen