Heb jij ook een goed idee?

Ballin’18

Onze jaarlijkse voetbaltoernooi Ballin’18 was weer terug op maandag 25 juli 2018 op de Cruyf court. Ballin is een evenement die voor velen niet onbekend is. Binnen drie jaar heeft het zich van voetbaltoernooi naar wijkproject ontwikkeld. Dit jaar werd Ballin’18 georganiseerd door The Next generation in samenwerking met Rabobank, Triple Threat, Sportsupport,  Sportieve buren.

The Next generation zijn jongeren die een opleiding volgen aan de hand van de Triple Threat methodiek. Deze opleiding zorgt ervoor dat de geselecteerde jongeren ‘becoming a role model’ voor de buurt zullen worden. .

Bij Ballin’18 draaide het allemaal om voetballen, dit jaar werd er naast het voetbaltoernooi ook randactiviteiten aangeboden voor jong en oud. Ze kwamen op een speelse manier in beweging met de shooting target, watergevecht en stormbaan.

Een ieder heeft zijn boeken weggedaan, sport outfits aangetrokken om gezamenlijk in beweging te komen en Ballin’18 het hoogtepunt te maken voor vele jongeren uit Parkwijk en omgeving. 

Bedankt  voor alle waterpret, zweet en tranen, gejuich en gelach. Ballin’18 was een groot succes dankzij de deelnemers en bezoekers.

Foto’s zijn te bekijken op Ballin’18 fotoalbum
Aftermovie op Ballin’18 Aftermovie

Tot volgend jaar en vergeet niet om in beweging te blijven! 🏆

Image by Yasmila Ramirez Montero
Video by Davind Johnson


Resultaat: een jaarlijks terugkerend voetbaltoernooi
Fase: afgerond