Geplaatst door Lastig Events op Woensdag 5 december 2018
Heb jij ook een goed idee?

Lastig XL: Eindexamen editie

Het is al bijna een jaar geleden dat Jeredy (20) is begonnen met het organiseren van Lastig. Na het organiseren van vier edities in  Patronaat (waarvan er 2 dik uitverkocht waren) werd het tijd voor een vijfde editie op vrijdag 21 juni 2019. Om het einde van de eindexamens en het begin van de zomer te vieren, was Lastig haar editie gebaseerd op alle eindexamenkandidaten met als thema Jungle. 

De Jungle vibes lieten de examenstress los en bracht de warme sferen, vrijheid en gekkigheid naar een hoge temperatuur. Met een mystery guest als Chivv werd de zaal gevuld met Caribische sferen. Daarnaast bestond de line up uit een mix van Haarlemsche en Amsterdamse deejays, vrouwelijk zowel mannelijk:

Mocht je Lastig nog niet kennen, boek dan een ticket voor een ontdekkingsreis op vrijdag 19 oktober waarbij we de 1 jarig bestaan van Lastig gaan vieren in het patronaat.  Lastig is namelijk het ultieme urban feest voor zestien plussers waarbij losgaan en vrij zijn centraal staat. Tegenwoordig krijgt de jeugd veel druk vanuit school, werk of huis uit waardoor ze in hun vrije tijd eerder aan het luieren zijn in plaats van genieten van hun jonge leven.

Met Lastig haalt Jeredy hen uit hun dagelijkse sleur door ze op reis te nemen met muziekgenres zoals R&B, Hiphop, Afrobeat en Dancehall. Lastig staat bekend om haar vrije, comfortabele en vrouwvriendelijke sfeer.


Resultaat: 16+ clubavond
Fase: afgerond