Nieuwe Stagiaire: Athene!

athene

Meet & Greet
Mijn naam is Athene Siliakus, ik ben 20 jaar en ik zit nu in mijn 2e jaar van de opleiding eventproducer op het ROC van Amsterdam. Samen met mijn moeder en zusje woon ik in Broek op Langedijk, een dorp dichtbij Alkmaar. Ik ben half Surinaams en half Nederlands. Naast mijn studie werk ik in de bediening, wat ik heel erg leuk vind. In mijn vrije tijd ga ik graag uit, slaap ik of spreek ik af met vriendinnen. Voor sushi kan je mij altijd wakker maken.

School & Internship
Op mijn 16e heb ik mijn diploma voor VMBO Kader behaald. Hierna ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. Na 2 jaar heb ik hiervoor ook mijn diploma behaald en wist ik nog steeds niet zo goed wat ik nou met mijn leven wilde. Wel ging ik heel vaak naar concerten waar ik echt mijn geluk ik vond. Toen ik hoorde dat er een opleiding bestond in de evenementen, wist ik gelijk dat ik dat wilde doen.

Ik had erg veel moeite met het vinden van een leuke stageplek. Het liefste wilde ik er 1 dichtbij huis, toen kwam ik via stagemarkt terecht op STAD Alkmaar. Dit sprak mij erg aan, maar helaas hadden zij al genoeg stagiaires. Maar toen hebben ze mij doorverwezen naar STAD Haarlem. Ik heb meerdere sollicitaties gehad, maar heb uiteindelijk toch gekozen voor STAD Haarlem ook al is het ver weg. Dit omdat STAD mij heel erg leuk leek, omdat je samenwerkt met mensen van dezelfde leeftijd.

Future
Hierna wil ik misschien naar de hogere hotelschool. Ik vind evenementen heel erg leuk, maar weet gewoon nog niet zeker of ik dit voor de rest van mijn leven wil doen. Momenteel doe ik wat ik leuk vind en daarna kijk ik verder.

Deel dit via:
redactie