Nieuwe stagiair: Thomas!

About me
Hallo! Mijn naam is Thomas ik ben 19 jaar oud en word dit jaar 20. Ik volg de opleiding medewerker marketing en communicatie op het ROC zuid oost in Amsterdam en ik ben een van de nieuwe stagiaire bij STAD Haarlem. Ik ben half Surinaams half Nederlands en ik woon op dit moment in Hoorn. Mijn ouders zijn gescheiden dus ik reis vaak van mijn vader naar mijn moeder die in Purmerend woont. Ik heb twee oudere zussen die al op zich zelf wonen, ze zijn ook mijn voorbeeld om net zo succesvol te zijn als zij. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gamen, tekenen, piano spelen, boeken lezen en mijn favoriete bezigheid kletsen met mijn vrienden! Als ik een perfecte dag zou moeten schetsen zou het beginnen met een regenachtige ochtend met een kopje thee in mijn handen. Ik zou dan tot de middag relaxen en chillen en dan naar vrienden toe gaan en dan tot laat luisteren naar hun verhalen en dan mijn eigen verhalen vertellen!

School/Stage
De reden dat ik Marketing en Communicatie doe is heel simpel. Ik wist gewoon werkelijk niet wat ik wou doen later. Ik weet  het nog steeds niet maar dat is niet erg! Ik zat een hele lange tijd te twijfelen en uiteindelijk gaf iemand me de suggestie “ga iets met praten doen, daar ben je best goed in!” Hij zei het als een grapje maar ik vond het een goed idee en toen kwam ik bij de studie Marketing en Communicatie.
De reden dat ik STAD heb gekozen is omdat ik de beschrijving van het bedrijf heel interessant vond. Mijn laatste stage was nogal saai. Ik moest telkens precies hetzelfde doen en dat wou ik NOOIT meer. STAD leek perfect voor wat ik wil! Tot nu toe is het zeker leuk. Ik heb geweldige mede stagiaires en hele leuke begeleiders!

Future plans
Ik wil honderd procent zeker een wereld reis gaan maken! Mijn oudere zussen hebben het allebei gedaan en ik wil de traditie voortzetten! Verder wil ik op mijzelf gaan wonen en ik wil verder uitzoeken wat ik wil studeren. Ik wil gewoon veel dingen meemaken!

Deel dit via:
redactie