Nieuwe media stagiaire: Jan!

jan

Who Dis?
Mijn naam is Jan van der Pols (19) stagiaire bij STAD Haarlem. Ik studeer media bij het Nova College in Haarlem, geboren en getogen in het kleinste maar het meest gangster dorp van heel Nederland, Vogelenzang. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met muziek, van het luisteren van bijna elk genre tot het zelf maken en produceren van eigen muziek. Ook ben ik een fanatieke krachtsporter, en game ik op hoog niveau. Verder vind ik het vet om foto’s en video’s te maken en die zelf te bewerken.

School & STAD
Tijdens mijn media opleiding krijg ik een aantal vakken die mij erg aanspreken; photoshop, beeld en content producer. Hierdoor raakte ik geïnspireerd om buiten school zelf foto’s en video’s te maken en te editen.

Ik ben terechtgekomen bij STAD omdat zij allerlei projecten en verschillende dingen doen, elke maand werk je ook met een nieuw thema. Waarbij je met de andere stagiaires zelf een project gaat verzinnen en uitvoeren.

Toekomstplannen
Het lijkt me wel vet om echt iets te doen met Esports en muziek. Maar verder heb ik nog veel vraagtekens, ik heb namelijk geen idee wat ik na mijn opleiding wil doen. Misschien kom ik erachter na deze stage?? We’ll see what happens.

Deel dit via:
redactie