Nieuwe stagiair: Teun!

Over mij
Mijn naam is Teun van Benthem, ik ben net 18 geworden en woon in Haarlem. Ik ben de jongste in huis met 2 broers en een zus waarvan m’n oudste broer in Amsterdam woont. Mijn moeder is kleuterjuf en m’n pa werkt bij een reclamebureau. Ik ben geboren op La Réunion dat is een eiland in Afrika. Daar heb ik 4 jaar gewoond. Naast mijn school en werk bij Anne&Max chill ik met m’n vrienden en ga ik naar de gym en speel ik voetbal.

Stage en school
Nu zit ik in het eerste jaar op het Nova College Haarlem en volg ik de opleiding Tweetalig Accountmanager maar, ik ga volgend jaar Marketing Medewerker volgen in het tweede jaar. Naast dat ik marketing interessant vind, zit bijna mijn hele gezin in de Marketing. STAD is daarom ook perfect want, dat is marketing en dat vind ik echt toppie. STAD leek me echt leuk om stage te lopen, met hun mooie locatie aan de Leidse vaart en de goede dingen die ik heb gehoord. Heb gister mijn eerste dag gehad en ik weet nu al dat het 10x beter is dan school. Het is klein en dat vind ik heel chill want iedereen heeft ook zijn specialiteiten dus iedereen is even belangrijk.

Mijn toekomst
Volgend jaar zie ik mezelf weer bij STAD en over een paar jaar op het HBO. Ik weet niet precies wat of waar bij het HBO maar, waarschijnlijk iets met marketing. Ik ga sowieso tussen het MBO en HBO een tussenjaar nemen met vrienden waarmee ik dan naar Amerika ga. Daar gaan we werken en vakantie vieren. En we gaan onze taal natuurlijk ontwikkelen en cultuur opsnuiven. Ik wil graag naar Amerika omdat, ik er nog nooit ben geweest en ik heb er zoveel over gehoord. Aangezien ik ook een Engelse opleiding volg wil ik mijn taal goed ontwikkelen en misschien wel in Amerika gaan wonen en werken. Dat is toch wel mijn droom.

Deel dit via:
redactie