Heb jij ook een goed idee?

Haarlem leeft, en hoe?!

Als je aan ons zou vragen of Haarlem leeft, roepen wij natuurlijk volmondig: ‘JAAA’! Dit komt omdat wij dagelijks toffe ideeën en projecten van Haarlemse jongeren voorbij zien komen. Stuk voor stuk zijn het projecten waar naar toe wordt geleefd en waar van ‘alles’, ;), wordt beleefd! Om die reden vonden wij het ook te gek dat we afgelopen maandag, 20 mei 2019, door Arno v.d. Vuurst de Vries, van Haarlem105, werden uitgenodigd voor de radio uitzending: ‘Haarlem leeft’!

Heb jij ons gehoord? Samen met Jeredy waren wij in de uitzending ‘Haarlem Leeft’! Tijdens deze uitzending kregen wij de kans om alle Haarlem105 luisteraars meer te vertellen over STAD en Jeredy’s feest: ‘Lastig XL’. We vonden het best wel spannend, maar een te gekke ervaring, om eens op de radio te komen. Het is dan ook tof dat we de uitzending nog eens terug kunnen luisteren. Natuurlijk ook omdat we er dan van kunnen leren voor de volgende keer ;)!

Heb jij de uitzending nog niet gehoord? Maar ben je wel benieuwd? Check dan het hier onderstaande fragment. We zouden het leuk vinden als je ons laat weten wat je ervan vond, bijvoorbeeld via een mailtje of Instagram DM! Daarnaast begrijpen wij natuurlijk heel goed dat je na het beluisteren van het fragment, nieuwsgierig bent naar ‘Lastig XL’! Wij zouden het heel tof vinden als je erbij bent vrijdag 21 juni 2019. Meer info over dit feest vind je op de Instagram van Lastig: @lastigevents. Vergeet hen niet te volgen ;)!

Haarlem 105 | Haarlem leeft! | STAD & Lastig XL!