Heb jij ook een goed idee?

EcoFest: “Maar geen geitenwollensokken!”

Aankomende zaterdag, 15 juni 2019, is het ein-de-lijk zo ver: het EcoFest! Een dag lang wordt de Ecoring, in Haarlem, gevuld met muziek, optredens, workshops, lekker eten en andere duurzame activiteiten. Het is meer dan de moeite waard om er zaterdag eens te gaan kijken!

Maar voor het zover is, is het leuk om even tijd te nemen voor het artikel over het EcoFest, dat vandaag op NHnieuws verscheen. In het artikel vertellen de EcoFest jongens, Raul en Emiel, jou namelijk graag meer over hoe zaterdag er precies uit gaat zien!

Check het artikel hier! Daarnaast is het ook zeker de moeite waard om beide video’s te bekijken. Zowel die van NHnieuws als die hierboven staat weergegeven. Deze video’s maken het verhaal van Raul en Emiel heel beeldend.

We hopen je te zien van het weekend!

Wil je meer informatie over het project? Dan kan! Bekijk dan snel de projectpagina van het EcoFest. Deze pagina vind je hier.