Heb jij ook een goed idee?

Super Hero Kids Run

Rennen. Heel hard rennen als een superheld. Wie wilt dat nou niet?! Dat dacht Lech ook. Vandaar dat hij naar stichting STAD is gekomen om dit te realiseren. Deze Super Hero kids Run willen wij in het Reinaldapark (Haarlem Oost) gaan doen. Je hebt verschillende disciplines: 1km, 2.5km en voor de bikkels is er ook een 5km. Het is de bedoeling dat voornamelijk de kinderen uit Oost en Schalkwijk gaan meelopen maar uiteraard zijn alle kinderen boven de 6 jaar meer dan welkom.  

Danoontje power!
Tijdens de run komen de deelnemers ook obstakels tegen die erg uiteenlopend zijn. Nadat de ze over de finishlijn en onthaald zijn door heel veel superhelden kunnen de deelnemers hun startbewijs omzetten naar een stempelkaart. Met die stempelkaart kunnen ze alle krachtvelden (areas’s) op het terrein afgaan om mini activiteiten te volgen van verschillende coole organisaties die gevestigd zijn in Haarlem Oost / Schalkwijk denk aan Triple Threat, Rebup, Stichting Samen, Blast-Zone et cetera. Zo zouden ze bij Triple Threat de superkracht ‘AIR’ kunnen verdienen door te dunken bij de basketbal oefening. Als de stempelkaart vol is krijgen ze nog een lekkere traktatie. 

We hopen dat dit evenement eind augustus zal gaan plaatsvinden. Het proces inlopende. Zo zijn wij bijvoorbeeld op 8 juli uitgenodigd om dit concept te pitchen bij het initiatieven café. 

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen. 

Joe!

Featured images by TK Hammonds, via