Heb jij ook een goed idee?

Dag allemaal!

Vandaag is dan mijn laatste stagedag bij STAD. Ik heb mezelf erg ontwikkeld en ben veel te weten gekomen. Door de veel verschillende maatschappelijke thema’s waar we mee gewerkt hebben, ben ik er achter gekomen wat er nou eigenlijk allemaal speelt onder jongeren en wat er verandert kan en moet worden.

Ik heb heel veel verschillende dingen mogen doen. Zo hebben we dus elke donderdag, dorstige donderdag, dit is een video waarin we elke donderdag updates van de week vertellen en in de instastorie plaatste. Elke week vertelde een andere stagiair de updates, en ik mocht altijd de video bewerken met leuke filters. Dit vond ik erg leuk om te doen.

Wat ik nog meer heb gedaan is, dat ik 2 keer mee heb geholpen bij Lastig, wat ik erg leuk vond omdat het bij mijn opleiding past.
Op 15 juni heb ik met mijn eigen kledingmarkt ‘De Kledingcirkel’ op het Ecofest gestaan, hier heb ik heel veel van geleerd. Dit was onder andere ook een onderdeel wat ik heb georganiseerd in verband met mijn opleiding.
Kortom, ik heb super veel geleerd hier!

Ik raad STAD zeker aan als stageplek voor mijn opleiding, eventproducer, omdat je letterlijk alles kan en mag doen wat jij leuk en tof vind!

Hopelijk komen jullie hier ook stage lopen!

Groetjes, Athene