Heb jij ook een goed idee?

Lastiggg XL

Vorige week vrijdag was Lastig XL dan eindelijk weer aanwezig in je city, in Patro. En…. het was uitverkocht!! Kon je er deze keer niet bij zijn, zorg er dan voor dat je er volgend jaar sowieso bij bent, want je hebt echt wat gemist!

De avond begon met wat rustige tunes en iedereen was een beetje in de vibe aan het komen, en toen rond 1 uur, kwam Chivv alles helemaal omgooien! Al zijn hits kwamen voorbij en er waren dikke moshpits, waar iedereen aan mee deed. Ook hebben we een interview gehouden met Chivv die je binnenkort online gaat zien op de insta van Lastig. De Insta van Lastig vind je hier. Vergeet het interview niet te checken 😉

Daarnaast staat Lastig altijd in het teken van vrouwvriendelijkheid, hierdoor zijn de feesten altijd gaande en loopt de avond niet verkeerd af. Dus ook deze keer was het weer een te gek feestje, waar vooral heel veel gedanst werd! 

We hopen op (en gaan natuurlijk voor) een volgende editie. Mocht het zo ver zijn dan vinden wij het natuurlijk heel belangrijk dat de feesten nog leuker worden. Bijvoorbeeld door de beste artiesten uit te nodigen! 

Dus heb jij nog een vet idee voor een feest of is er nou een artiest die jij daar echt moet zien? Laat het ons dan weten via de mail. Input voor de organisatie van Lastig is namelijk mega vet, maar mocht je jezelf uit willen dagen, dan is dat natuurlijk nog vetter!