Heb jij ook een goed idee?

Unknown

Bestaan er andere werelden op aarde? Waarom hebben mensen een verlangen? En als je erg je best doet kan je dan onzichtbaar worden? Dit zijn een paar voorbeeldvragen die bij Unknown zomaar gevraagd kunnen worden. Niet door mij, nee….. door jou!!!  Unknown is een avond waar je jou diepzinnige vragen en onmogelijke gedachten kan verwoorden en iedereen elkaar kan inspireren.

Je loopt bij binnenkomst in een huiskamer met een dak van boomtakken en een zacht briesje door je haren. Nu is tijd om jou filosofische gedachte op te schrijven en in de filosofische muur te stoppen.  Daarnaast krijg je een welkomstdrankje en kan je plaats nemen om samen met twee leuke frisse filosofen te filosoferen over onderwerpen in de sferen van moederaarde, universum en menselijk gedrag. Vervolgens worden de briefjes uit de muur getrokken en worden deze met de groep besproken en begeleid door een enthousiaste gastvrouw. Vervolgens is er tijd om even stoom af te blazen en een drankje en hapje te eten.
Het tweede deel van de avond word het een stukje interessanter. Je gaat één op één elke vijftienminuten met elkaar filosoferen. Je kan zitten op het strand, op het water en onder de bomen. Na elke vijftien minuten kan je jouw verhaal weer verder bespreken met iemand anders. Hierna is het programma afgelopen, maar kan je uiteraard nog met elkaar verder filosoferen.

Unknown staat in het teken van het bij elkaar brengen van ideeën en visies en zo met meer kennis en gedachtes de avond af te sluiten.

De avond kan jezelf invullen zoals jij wilt dus meld je nu aan door je naam te mailen naar unknownfilosofie@gmail.com !!!!!!