Heb jij ook een goed idee?

Een wist je dat je?

In deze blog neem ik je graag even kort aan de hand. Het houdt mij namelijk al een tijdje bezig, maar ik deel het eigenlijk te weinig.. Vandaar deze blog!

Deze blog gaat over het CV. Nu denk je vast? Serieus? Ga je op zo’n tof jongerenplatform nou echt over “het CV” ouwehoeren!? Ja dat ga ik en ja ik snap je reactie, maar het is echt toffer dan dat je denkt. Want heb je er wel eens over nagedacht om een project te organiseren? Bijvoorbeeld een voetbaltoernooi, een festival, een spoken word event, een speurtocht of iets nog veel toffers? Ja? Ga dat doen en zet het op je CV!

Je CV is anno 2019 het nieuwe visitekaartje. Een mooi opgemaakt document, die volledig over jou gaat. Hoe leuk is dat!? Haha, nee veel mensen vinden het helemaal niet zo leuk om over zichzelf te praten. Logisch, want wij nuchtere nederlanders krijgen dit van jongs af aan bijna niet mee. Maar zeg nou zelf, over je eigen project praten is toch vet?

Precies! Zo kwam ik op deze toffe website toch bij het onderwerp CV. Want heb jij wel eens iets georganiseerd? Of ga je in de toekomst iets organiseren (met of zonder ondersteuning van STAD)? Zet het op je CV! Want dit is leuk om te delen en werkgevers zijn hier meer dan nieuwsgierig naar.

Nieuwsgierig naar hoe je een CV het beste op kan bouwen? Check dan eens de CV’s die op Pintrest staan. Die CV’s gaan je zeker inspireren. Succes! En hopelijk tot jou te gekke project.

Featured images by Shannon Nicolevia