Heb jij ook een goed idee?

Kids Fest in de krant!

Gisteren, donderdag 22 augustus 2019, was het tijd voor de tweede editie van het Kids Fest! En wat was het een succes. Zoveel volle buikjes van de picknick en blije gezichtjes van de talloze spelletjes. Daar wordt iedereen vrolijk van. Wij gingen dan ook, ondanks de lange dagen afgelopen week, met veel energie naar huis!

En hoe leuk is dat dan dat je wakker wordt met een artikel in de krant!? Logisch ook, want wat hebben de 9 kids hard gewerkt en verdienen dus ook een mooi podium. Duuk, Hugo, Joe, Seth, Ian, Laura, Mika, Lois en Silver wat een kanjers zijn jullie. Ook de tweede editie hebben jullie gewoon weer geflikt. Hoe jullie dat zelf vonden? Ja dat lees je natuurlijk in het artikel! Check het artikel op de website van Noordhollands Dagblad en laat ons weten wat je er van vind!