Nieuwe stagiaire Jippe

Het leven is als een neus, je moet eruit halen wat erin zit.

Hi!

Mijn naam is Jippe. Ik ben 20 jaar en ik woon sinds kort op mezelf in Amsterdam. In Amsterdam studeer ik Culturele en Maatschappelijke vorming. Ik houd ervan om met mijn vrienden leuke dingen te doen zoals samen eten en naar feestjes. Ik zit op hockey en werk bij de Bagels en Beans. Verder ben ik nog vrij vaak gezellig bij mijn ouders in Haarlem en nu ook voor mijn stage bij STAD.

Ik ben bij STAD gekomen door de stagemarkt op mijn studie. Toen Sem vertelde dat ze hier ging solliciteren ben ik dat ook gaan doen. Ik hoop hier veel maatschappelijke thema’s aan de kaak te stellen door middel van film, fotografie en geschreven verhalen. Hier word ik erg enthousiast van! Ook denk ik dat STAD nog veel meer jongeren kan bereiken en ik zal hier dan ook samen met Sem onderzoek naar doen. Waarom kennen niet alle Haarlemse jongeren STAD?

Ik houd van mensen en maatschappelijke thema’s spreken mij aan. Het liefst gecombineerd in een documentaire. Hier wil ik me graag mee bezig houden. Waar ik over tien jaar ben en wat ik dan doe weet ik nog niet maar ik hoop dat ik dan in ieder geval een paar reizen rijker ben en al mijn vrienden en familie nog om mij heen heb.

Ciaooooo, Jippe 

Deel dit via:
redactie