Nieuwe stagiaire Sem

je moeje nie bemoeje

Hallo,

Mijn naam is Sem, ik ben 22 jaar oud en woon al zo’n 3 jaar in Amsterdam. Ik zit in mijn tweede jaar Culturele & Maatschappelijke Vorming aan de HvA. Ik houd mij graag creatief bezig met onder andere fotografie en schrijven. Dit kan ik bij mijn huidige opleiding goed inzetten.

Tijdens een stagemarkt bij mij op school raakte ik met een medewerker in gesprek. Zij wist mij op een enthousiaste manier te vertellen wat zij hier bij STAD allemaal doen en waar zij voor staan. Vooral het werken met de ideeën van jongeren en hen helpen met het realiseren van die projecten sprak mij erg aan, ik had nooit eerder van zo’n organisatie gehoord. Ik ben in Haarlem geboren en opgegroeid in Hillegom, een dorp hier vlakbij. Omdat van jongs af aan al veel in Haarlem kom voelt het altijd een beetje als thuiskomen als ik hier in Haarlem ben. Mede daarom vind ik het superleuk dat ik dit jaar stage kan lopen bij STAD-Haarlem!

Ik hoop mijn interesse voor schrijven, fotografie of een combinatie hiervan te kunnen gebruiken bij het werk wat ik later ga doen. Wat dit precies is, weet ik nog niet. Verder zou ik graag een keer een boek of dichtbundel willen schrijven en lijkt het me vet om een reis te maken naar Nieuw-Zeeland.

Doeg, Sem

Deel dit via:
redactie