Nieuwe stagiair Thomas

Search the depths of your mind.

Dag!

Mijn naam is Thomas Fransen, ik ben 21 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Haarlem. Momenteel volg ik een opleiding Media en Evenement productie op het Roc van Hilversum. Ik ben graag bezig met muziek en andere creatieve uitingen. Daarnaast hou ik van festivals en tijd doorbrengen met vrienden. Op de middelbare school heb ik de diagnose ADD gekregen en ben ik aan medicatie begonnen. Hier ben ik vorig jaar mee gestopt, toen ik ben begonnen met mediteren. Dit biedt mij een veilige en rustgevende manier om m’n gedachtes te ordenen en mezelf tot rust te brengen.

Ik ben bij STAD terecht gekomen toen ik op zoek was naar een stage. Ik zag een advertentie en heb me verdiept in de organisatie. Ik kan me heel goed aansluiten bij het concept en het leek een vette uitdaging waar ik veel kan leren. Ik heb direct mijn telefoon gepakt. Zes uur later zat ik op het kantoor in Haarlem en had ik mijn plek gevonden. Ik hoop me zo veel mogelijk te ontwikkelen op het gebied van productie en nog zelfstandiger en verantwoordelijker te kunnen worden tijdens de stage. Daarnaast hoop ik mezelf ook verder te kunnen ontwikkelen in de samenwerking met jongeren en wil ik ze een kans bieden om hun struggles om te zetten in een creatief proces, waar zowel de initiatiefnemer als eventuele deelnemers of doelgroepen zich beter door kunnen voelen.

Ik denk dat ik na het afronden van mijn opleiding een stap wil maken in de wereld van psychologie. Momenteel denk ik aan HBO toegepaste psychologie. Ik zou in de toekomst graag jongeren ondersteunen en problemen op een creatieve en ondernemende manier proberen aan te pakken. Ik geloof dat het uitwerken van problemen door ze te onderbouwen met een creatief proces een effectieve manier kan zijn om jongeren te bereiken en ze zelf bewust te laten worden van de struggles die ze hebben. Bij mij heeft dit enorm geholpen mezelf te versterken en als ik dit door kan geven aan andere lijkt dat me een heel dankbaar beroep waarmee ik zowel andere als mezelf voldoening kan bieden.

Thomas

Deel dit via:
redactie