Nieuwe stagiaire Tishendra

Do your own thing on your own terms and get what you came here for!

Hi beautiful people,

Mijn naam is Tishendra Cheri, ik ben 21 jaar. Ik ben geboren en getogen op Curaçao en toen ik 18 was verhuisde ik in mijn eentje naar Nederland voor een betere toekomst. Eerst heb ik de opleiding media en redactie gedaan maar na 2 jaar besloot ik om toch de opleiding marketing en communicatie te gaan volgen. Nu zit ik in mijn 2e jaar van de opleiding marketing & communicatie op het ROC Top. Naast mijn studie werk ik bij DHL, dit vind ik heel erg leuk! In mijn vrije tijd ga ik graag uit, documentaire kijken, fotograferen en spreek ik af met vriendinnen. Voor sushi en dansen kan je mij altijd wakker maken.

Ik ben bij STAD terecht gekomen door een advertentie die ik online zag, op de website zag ik wat ze allemaal doen en ik zag superleuke projecten. Dit sprak me aan omdat ik ook altijd leuke ideeën heb, maar ik weet niet waar ik terecht kan om hulp te krijgen. Ik heb direct een motivatiebrief gestuurd en daarna kreeg ik een uitnodiging voor een intakegesprek. Op het gesprek vertelde ik dat ik het leuk zou vinden om aan de slag te gaan met mijn eigen project over onzekerheid. Stichting Stad vond het een heel toffe idee en ik kon 1 week later beginnen.

Als ik eerlijk mag zijn droom ik elke dag over mijn toekomst en dat geef mij motivatie om elke dag op te staan en mijn best te doen om mijn doelen te bereiken. Over 10 jaar zie ik mezelf met mijn eigen bedrijf, een babystudio en daarnaast Specialist in advertising. Ik zie mezelf ook genieten van mijn leven, reizen en veel leuke tijd doorbrengen met mijn familie in mijn eigen huis. Verder sta ik open voor meer positieve dingen voor mij in de toekomst.

Hopelijk kennen jullie mij nu een stukje beter.Ik zie jullie graag een keer bij STAD Haarlem! 

Liefs, Tishendra Cheri

Deel dit via:
redactie