Heb jij ook een goed idee?

Superhero Kidsrun

“Weet jij nog welke superheld jij vroeger altijd wilde zijn? Waar zouden wij zijn zonder superhelden? Als kind kan je als superheld helemaal opgaan in jouw eigen beleving. Hoe tof zou het zijn als wij voor een dagje deze beleving nog net even iets groter maken?”

Op 15 september vond de allereerste Superhero Kidsrun plaats in het Reinaldapark. Kinderen uit heel Haarlem konden zich hier gratis voor aanmelden. Initiatiefnemer Lech Bakhuizen van den Brink kan terugkijken op een zeer geslaagde eerste editie.

Tijdens de run waren 300+ kinderen (5-16 jaar) verkleed als superheld en legde ze een parcours af van 1,0 km of 2,5 km met een aantal spannende hindernissen. Eenmaal aangekomen over de finish waren zij beland in een heuse superhelden-wereld met echte superhelden, superkrachten en leuke verrassingen. 

Zie voor foto’s en aftermovies de Facebookpagina van Superhero Kidsrun

Featured image by Alesander Aydin
Featured video by Bibi Telleman, via


Resultaat: Sportevenement
Fase: Afgerond