Heb jij ook een goed idee?

Lastig – One Year Anniversary

Ladies Night

Het is al bijna een jaar geleden dat Jeredy (21) is begonnen met het organiseren van Lastig. Na het organiseren van vijf edities in de Patronaat (waarvan er 3 dik uitverkocht waren) hadden we deze keer iets moois te vieren. ‘The One Year Anniversary’ op vrijdag 18 oktober 2019. 

Wij hebben de kaarsjes uitgeblazen terwijl we genoten van de zoete klanken die onze heerlijke dj’s jullie voorschotelden. Deze avond stond niet alleen Lastig in het zonnetje, maar ook de vrouwelijke bezoekers. De glamhoek, photobooth en zoetigheid zorgden samen voor al de elementen die je nodig waren voor een geweldige Ladies Night. We hebben er weer een onvergetelijke avond van gemaakt met heerlijke R&B en HIP HOP muziek waar je body wel van moest gaan moven.

De line up uit een mix van Haarlemsche en Amsterdamse eye candy deejays:

  • Dj Prezzedent
  • Dj Yve
  • Dj Dominic Broocks
  • Deejayyq

Mocht je Lastig nog niet kennen, boek dan een ticket voor een ontdekkingsreis op vrijdag 28 december Oud&Nieuw editie, in het patronaat.  Lastig is namelijk het ultieme urban feest voor zestien plussers waarbij losgaan en vrij zijn centraal staat. Tegenwoordig krijgt de jeugd veel druk vanuit school, werk of huis uit waardoor ze in hun vrije tijd eerder aan het luieren zijn in plaats van genieten van hun jonge leven.

Met Lastig haalt Jeredy hen uit hun dagelijkse sleur door ze op reis te nemen met muziekgenres zoals R&B, Hiphop, Afrobeat en Dancehall. Lastig staat bekend om haar vrije, comfortabele en vrouwvriendelijke sfeer.Resultaat: 16+ clubavond
Fase: afgerond