Heb jij ook een goed idee?

In My Eyes

Onzekerheid is iets wat iedereen kent. Vooral onder jongeren heerst er veel onzekerheid. Lichamelijke veranderingen, jezelf meten aan je leeftijdgenoten, goedkeuring willen en ondertussen overal perfecte influencers om je heen. 

Ik ben Tishendra Cheri, een jong volwassen meid die op een vroege leeftijd in haar eentje naar Nederland is verhuisd. Omdat alles nieuw en anders voor mij was, kwam ik niet altijd voor mezelf op en durfde ik niemand om hulp te vragen. Dit maakte mij erg onzeker. Nu, een paar jaar verder heb ik veel aan mezelf gewerkt en probeer ik het altijd van de positieve kant te bekijken en mezelf te laten zien dat je alles kan bereiken wat je zelf wilt. Met In My Eyes wil ik dit graag doorgeven aan andere jongen.

Met het evenement In My Eyes had ik als doel om jongeren te stimuleren om zichzelf te accepteren en leren om te gaan met hun onzekerheid. Ook wilde ik jongeren bewust maken van het onrealistische beeld dat wordt geschetst op social media en ze leren hoe je jezelf kunt accepteren, zodat anderen dat ook doen en dat iedereen perfect is op hun eigen manier. Zelfliefde komt voor alles, want als je niet van jezelf houdt kun je ook niet van anderen houden.

Dit evenement vond plaats op woensdag 6 november. Het was een avond vol informatie, liefde en activiteiten zoals een Pass Your Fears spel, persoonlijke verhalen, Influencer Q&A, een Mini Mindfullness workshop en natuurlijk een heerlijke afsluitende borrel. 

‘Want ik weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan!’ 

Inmiddels is het evenement geweest.


Resultaat: Een evenement voor onzekere jongeren. 15 jongeren waren bij dit evenement aanwezig.
Fase: Afgerond