Heb jij ook een goed idee?

Stagiair Lennard

Never gives up

Holaaa!

Mijn naam is Lennard Thijssen, ik ben 19 jaar oud en ben geboren in Haarlem. Toen ik 2 jaar oud was ben ik verhuisd naar Santpoort waar ik nu nog steeds woon. Ik woon hier samen met mijn ouders en m’n zusje van 18. Mijn middelbareschooldiploma heb ik gehaald op de Paulus. Dit is een mavo die verwezen is naar de beste mavo van Nederland! Op dit moment studeer ik de opleiding mediamanagement op het Nova College in Haarlem. Ik ben graag bezig met nieuwe ontwikkelingen, en in mijn vrije tijd ben ik veel aan het ondernemen. Elke 2de en 4de Donderdag organiseer ik FIXED in Haarlem. Dit doen wij in club XO.  Een erg populair feest onder de jongeren in Haarlem op de donderdag avonden!

Ik ben bij STAD terecht gekomen doordat ik van medeleerlingen hoorde het er erg gezellig was. Hierop ben ik op onderzoek uit gegaan en kwam ik uit op stagemarkt. Ik heb de website grondig onderzocht en het sprak me meteen aan! Het flexibele werk wat STAD biedt was voor mij de doorbraak. Ik hou van afwisselend werk en bezig te zijn met verschillende projecten. Aangezien ik zelf ook altijd bezig ben met het ontdekken van mogelijkheden. Probeer ik hier ook mensen op me heen te vinden die me daarin ook kunnen helpen.

In de toekomst hoop ik mijn eigen onderneming te hebben samen met mijn vriendin. Zoals ik al vermelde ben ik veel bezig met het bedenken en het ontwikkelingen van ideeën die nog niet bestaan op de huidige markt. Ik kan daar altijd goed samen met m’n vriendin over praten en we vullen elkaar aan op plekken waar we elkaar nodig hebben. Ik zie mezelf voor m’n 30ste wel een dikke Lamborghini rijden. Voor mij is ultime vrijheid te gaan en staan waar je wilt zonder zorgen te hebben.

Groeetjess!