Heb jij ook een goed idee?

Double Single!

Double Single! De twee leukste dingen die er bestaan: lekker singletjes door de speakers horen en single zijn! Of nee, toch niet… ;).  Af en toe is single zijn heerlijk, je kan de gekste dingen doen zonder dat je partner er iets van vindt. Maar Maud denkt dat elke single wel eens verlangt naar een relatie. Maar hoe vind je tegenwoordig nog iemand die single is? In de kroeg, bij een festival, op Tinder, op werk, in de Albert Heijn of tijdens het uitlaten van je hond… En dan? ALS iemand single is, hoe weet je dat hij / zij single is? Niemand heeft op zijn / haar voorhoofd geschreven: IK BEN SINGLE, DATEN?!

Voor deze struggle kwam Maud met het Double Single feest. HET meest ‘vrij gezellige’ feest van Haarlem waar je zowel singletjes kan aanvragen als DE leukste singles uit Haarlem e.o. kan ontmoeten. MATCH :).

Op 8 november was het zover! Maar liefst 50 personen hadden opgegeven voor de activiteit voorafgaand aan het feest, namelijk ‘Eet met je date’. Een drukke maar vooral een gezellige boel. Men dacht dat het akward zou zijn maar alle koppels waren tijdens de gerechten heerlijk met elkaar aan het kletsen. Op de achtergrond was er loungemuziek te horen van Jasmine en Rasmus. Door ingevulde stellingen werd je gekoppeld aan 3 verschillende dates. Bij elk gerecht een andere date. Na het ‘Eet met je date’ gedeelte werd het restaurant omgetoverd in een dansvloer waarna de overige gasten (die alleen voor het feest kwamen) binnendruppelden. Het was tot de nok vol rond de 140-150 mensen. Hopelijk zijn er genoeg leuke koppeltjes samen naar buiten gelopen. Het smaakt in ieder geval naar meer :D!


Resultaat: Feest voor alleen maar vrijgezellen, 150 mensen waren aanwezig.
Fase: Afgerond