Heb jij ook een goed idee?

BaR BaRefoot BoRRel

Sam oftewel Bar Barefoot is back. En hoe? Voordat ze ging reizen wilde ze héél graag knallen met een kleine versie van Bar Barefoot alvorens ze straks in 2020 gaat uitpakken met Bar Barefoot 2.0. Tof toch?! En nu ben je zeker benieuwd hoe het was? Nou, wij zullen het je vertellen….. Het feestje was GE-WELDIG! Donderdag de 21ste van november was één grote happening. Vanaf 17:00 was BaR BaRefoot BoRRel geopend. Ongeveer 70 bezoekers kwamen langs om kunst op verschillende manieren te bewonderen. Zo was er een foto-expositie, gedichtjes aan de muur, een short movie, een woordkunstenaar, een zanger en een band….. Een hele hoop dus. Deze BoRRel is een voorbode voor wat er in 2020 gaat komen :D. Het vuurtje is weer gaan branden en hopelijk bij de bezoekers ook. Houd Bar Barefoot in de gaten, 15 mei zal Sam met haar bar namelijk schitteren in het kerkje van Ruigoord.


Resultaat: 70 bezoekers die de Pop-Up van Bar Barefoot bezocht hebben.
Fase: Afgerond