Heb jij ook een goed idee?

Girls Night

Eind december vindt er een hele leuk feestje plaats voor meiden tussen de 16 en 23 jaar uit heel Haarlem. De meidengroep van Young Leaderz organiseren het feest om meerdere redenen. “Ten eerste willen wij hiermee de saamhorigheid vermeerderen met onze stadgenoten. Wij merken dat mensen met dezelfde “roots” heel erg naar elkaar toe trekken. Met dit feest proberen wij de meiden uit deze comfort-zone te halen door ze met allerlei verschillende, voor hun onbekende, meiden kennis te laten maken. Verder willen wij onze nieuwe mede-Haarlemmers, statushouders, het gevoel geven dat ook zij deel zijn van onze maatschappij en ze op deze wijze een warm welkom geven en de kans geven nieuwe vriendschappen te sluiten.”

En waarom alleen meiden? “De reden dat wij alleen meiden uitnodigen is om het laagdrempelig te houden. Zo houden wij het prettig en aanvaardbaar voor meiden die zich misschien minder op hun gemak voelen wanneer er jongens in de buurt zijn. Bovendien ervaren wij als organisatoren dat er voor meiden vrij weinig mogelijk is binnen onze wijk; daarom organiseren wij dit specifiek op locatie die wij hebben uitgekozen.” 

Meer info, bekijk hun website: Girls Night.
Waar: De Grote Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98 Haarlem
Inloop: 17:30 tot 18:00
Afloop: 22:00
Wanneer: 27 december 2019