Heb jij ook een goed idee?

Frits, fix je shit!

Stel je voor: je schrikt wakker van een moeilijk irritant geluid, je kijkt om je heen, overal liggen verrotte pizzadozen en stinkende onderbroeken. Het is je moeder die belt. Godver, hoe laat is het?!

Na een pittig skypegesprek met moederlief is het volgende naar voren gekomen: het is vijf uur ’s middags, je hebt een dikke kater, de tentamenweek begint morgen, Marleen appt je dat jullie eens goed moeten praten, de huur is al een maand niet betaald en de brieven van overheid beginnen zich ongeopend op de deurmat op te stapelen. “Frits, fix je shit!”

Zo te zien kan Frits jouw hulp goed gebruiken. En gelukkig voor Frits is dit vanaf begin 2020 ook mogelijk. Dan opent hier bij STAD-Haarlem de vernieuwde escaperoom genaamd ‘Frits, fix je shit!’ Neem een kijkje in het leven van de beginnende student en puzzel je met jouw team een weg naar de uitgang.

Voor contact en inschrijven voor de gratis escaperoom mail naar: fritsfixjeshit@gmail.com

Stay tuned… 


Resultaat: Jongeren bewust maken van de uitdagingen van het volwassen leven dmv een educatieve escaperoom
Fase: Realisatie