Heb jij ook een goed idee?

Girls Night

Kaoutar, Nahid, Rachida, Madja, Souhailia (volgden allen een traject bij Young Leaderz) hebben met elkaar de allereerste Girls Night georganiseerd in de Grote Ringvaart (Haarlem Schalkwijk). En met succes. Maar liefst 80 meiden hadden zich aangemeld voor dit festijn.

Dit evenement vond plaats op vrijdag 27 december, en je raadt het al het feest was alleen voor meiden. Waarom hebben ze dit feest georganiseerd? Allereerst om het samenhorigheidsgevoel tussen de stadsgenoten te vergroten. Verder merkten zij op dat mensen met dezelfde ‘roots’ te veel naar elkaar toetrekken. Met dit feest probeerden de organisatoren de meiden uit deze comfort-zone te halen door ze met allerlei verschillende, voor hun onbekende, meiden kennis te laten maken doormiddel van spel, dans en een diner.

Hopelijk komt er binnenkort een nieuw succesvol feest voor meiden. Want de deelnemers van afgelopen feest vonden het fantastisch en zelfs beter dan verwacht.


Resultaat: 80 meiden met diverse achtergronden die aanwezig waren bij de allereerste Girls Night
Fase: Evaluatie