Heb jij ook een goed idee?

Unknown#2

De tweede editie van Unknown was op 3 februari in The Wolfhound, Haarlem!

Zit jij soms te fantaseren over de onmogelijke dingen in het leven of besef je je soms hoe bizar de dingen zijn die we in ons normale leven tegenkomen en waar we eigenlijk nooit echt bij stilstaan. 

Tijdens Unknown kan je met andere jongeren (tussen de 16-25 jaar) jouw bewonderingen delen en kom je meer te weten over onderwerpen waar anderen over nadenken en waar jij misschien nog nooit bij stil hebt gestaan. Het is een relaxte avond waar je onder het genot van een drankje de mooiste, raarste, moeilijkste en uiteenlopende gesprekken voert.

De tweede editie van Uknown met als thema de begrenzing van menselijk gedrag in The Wolfhound, Haarlem was geslaagd. De twee jonge filosofen Levi en Nemo leidde de avond door met elkaar te praten en te discussiëren. Mensen uit het publiek konden tussendoor ook vragen stellen waardoor er veel interactie was.

De deelnemers gingen ‘speeddaten’ en kregen op kaartjes verschillende vragen over het leven en begrenzing. Op zo’n moment zag je echt dat mensen erbij stil stonden en er volop werd gepraat. Je merkt dat iedereen snel op elkaar afstapt. Tof om met een nieuw persoon zo diep in gesprek te kunnen gaan

Iedereen voelde zich erg op zijn gemak en heerste een fijne sfeer. Dus het doel is zeker hierbij behaald! Met dank aan de twee bands Dicky Rose Water en Melatonin konden de mensen genieten van de muziek. De avond werd gezellig afgesloten met een drankje en dansje.

Durf jij het onbekende aan? Hopelijk tot de volgende keer!
Resultaat: Een avond vol diepzinnige vragen en nieuwe vrienden
Fase: Afgerond