WoordvoorwoordHeb jij ook een goed idee?

Woord voor woord

Woord voor Woord is een platform voor iedereen die creatief bezig wil zijn op het gebied van HipHop. Wij bieden jongeren een kans om hun muzikale talent te ontwikkelen en naar buiten te brengen, elkaar te ontmoeten, en kennis op te doen bij workshops van professionals uit de muziekindustrie.

Voor jongeren zonder ervaring is het vaak moeilijk en eng de eerste stap te zetten. Vaak maken zij muziek in hun eentje en krijgen ze geen kans hun muziek buiten hun eigen cirkel te delen. Met Woord voor Woord ondersteunen wij deelnemers in hun creatieve en muzikale ontwikkeling. Met de mogelijkheden die wij kunnen bieden, zien wij niet alleen groei in de producties, maar ook dat de jongeren met meer enthousiasme en zelfvertrouwen verder willen werken. Hiermee geven wij ze een vliegende start in het worden van een zelfstandig beginnende professional. 

Met Woord voor Woord hebben wij een open plaats gecreëerd die laagdrempelig is voor iedereen. Een open netwerk in Haarlem, waar elke opkomende creatieveling aan kan deelnemen en gratis gebruik kan maken van de locatie, workshops en optredens. Op deze manier kan de Hiphop-community zich ontwikkelen, die in Haarlem al een tijd lang mist. 

Op dit moment zijn we elke zaterdagavond met toffe sessies in Flinty’s bezig. Op de Instagram van woordvoorwoord kun je je aanmelden voor een sessie.


Resultaat: Video's op Instagramaccount van woordvoorwoordthuissessies
Fase: Afgerond