Heb jij ook een goed idee?

(live)set Kathedrale Sint Bavo

DJ Eva Adamidis wilde iets unieks doen. Ze wilde namelijk vanaf de Kathedrale Basiliek Sint Bavo haar (live)set te draaien. Dit aangezien Bevrijdingspop in Haarlem dit jaar niet op de gebruikelijke manier plaatsvindt. 

Hiermee wil Eva nog iets teruggeven aan de stad en daarmee ook jongeren  inspireren. “Ik wilde altijd al graag op een unieke locatie een set draaien. Juist in deze tijd is de kracht van samenwerken zo belangrijk om dit soort mooie dingen te realiseren. Hiermee wil ik andere jongeren laten zien dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten, maar juist initiatief moet nemen en dan is alles mogelijk.”

Mocht je de livestream van The Good Girls Club gemist hebben, check de volgende link: (live)set Kathedrale Sint Bavo
Ruim een uur lang kan je genieten van zowel Eva haar set en ook van de mooie Haarlemse skyline.

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door Club June, Pixel Universe en Ik ben geweldig. 

Foto: Alesander Aydin