Heb jij ook een goed idee?

Podcast Vogelboys

Vogelboys; twee boys uit Vogelenzang die vette shit willen delen via podcast.
Jan en Lars; zijn al sinds de eerste klas van de middelbare school goed bevriend en delen vrijwel alles met elkaar. Zij willen hun gesprekken delen met de wereld op een luchtige manier. Geen strakke structuur alles kan en alles komt voorbij. Dat is hun manier van doen, onderwerpen op een nuchtere manier bespreken. Daarom staan de boys altijd open voor een goed gesprek en maken elk topic op een vermakelijke manier aanspreekbaar. Met als doel de luisteraars en zichzelf vermaken.

Wat doet Vogelboys precies?
Wij produceren content in de vorm van een podcast, die plaatsen wij op Spotify en YouTube. Elke maandag om 12:00 wordt er een nieuwe podcast gedropt.
Zij zijn een mobiele podcast, die wel hun eigen studio hebben, en graag in contact komen met luisteraars, content creators, gasten op elke gewenst plek. Want naast het doen van een toffe podcast om content te leveren willen Jan en Lars ook hun eigen netwerk vergroten met heel veel interessante mensen. 

Wat kan je horen in hun podcasts? 
Hun interesses liggen in krachtsport / fitness, film/series, games, muziek, youtube, podcasts luisteren, technologie, content maken en uiteraard memes en droge humor. 
Deze interesses komen dan ook vaak terug in hun podcast. En vanuit deze vakgebieden willen zij ook blijven leren en nieuwe mensen leren kennen die hier meer knowhow mee hebben.

Pronkstuk was afgelopen maandag 18 mei waarin ze een gesprek hadden met 4-voudig sterkste man van Nederland, Alexander Moonen. Zin om deze en andere podcast van de Vogelboys te beluisteren? Klik dan op de volgende link: Vogelboys Podcast


Fase: Realisatie