Heb jij ook een goed idee?

Knip na een dip

11 mei gingen de kappers eindelijk weer open omdat de corona maatregelingen versoepeld zijn!

Tamar Aydin is de eerste week met zijn camera op pad gegaan om dit bijzondere moment bij alle kappers van Haarlem vast te leggen: chaos, blijheid, haren die in de war zijn, te grote baarden, mondkapjes, uitgegroeide haarkleuren of zelf schuin geknipt haar. En natuurlijk zo nu en dan een trots gezicht.

Een paar goede vrienden hebben ze stiekem tussendoor al bijgeknipt maar er was nu eindelijkweer ruimte voor de vaste klanten. In de ene zaak wordt rustig één klant tegelijk geknipt en in de ander staat op elke 1,5 meter een klant. Terwijl de telefoon blijft afgaan of helemaal uit staat, knippen ze met zelfgemaakte mondkapjes of handschoenen gewoon door. “De komende 3 maanden staan we helemaal volgeboekt” werd er zo nu en dan aan de telefoon gezegd, vervolgens wordt er toch maar een afspraak gemaakt. 

Deze expositie was tussen 5 en 11 juni te zien bij 37pk (Groot Heiligland 37).

Foto by Tamar Aydin


Resultaat: Expositie te zien van deelnemende kappers
Fase: afgerond