Heb jij ook een goed idee?

Tasje vol

De dames van Hattrick, Rachida, Kaoutar en Nahid, wilden in Corona tijd iets terug doen voor ouderen. Dit hebben ze gedaan door een overheerlijke avondmaaltijd af te leveren bij huishoudens die in het systeem stonden van de Bezorgservice van Triple ThreaT.

In totaal hebben ze 30 huishoudens voorzien van hun zelfgemaakte tasje vol. Zo hebben de meiden bij Stichting Ecoring op een zonnige dinsdag kunnen bbq-en en meteen nadat de de maaltijden bereid waren kunnen langsrijden bij de huishoudens door heel Haarlem. Naast een heerlijke maaltijd ontvingen ze ook een mooie kaart. De ouderen waren verrast dat ze op deze manier even in het zonnetje werden gezet. Goed gedaan meiden.

Tasje vol is mede mogelijk gemaakt door Ik ben geweldig.


Resultaat: 30 huishoudens voorzien van een tasje vol met BBQ maaltijd en een lief kaartje
Fase: Afgerond