Heb jij ook een goed idee?

Superhelden gezocht

Wees een held! Word vrijwilliger en begeleid jonge superhelden over de grootste hindernisbaan in Haarlem. 

Op zaterdag 12 en zondag 13 september vindt de 2e Haarlemse Superhero Kidsrun plaats bij AV Haarlem (Haarlemse Atletiek Vereniging). Kinderen vanaf 4 jaar kunnen in hun favoriete superhelden outfit meedoen aan deze bijzondere (gratis) ‘funrun’. Wij zoeken jou om deze superhelden te begeleiden.

Geniet jij van kids blij maken? Kloppen jouw vrienden altijd bij jou aan als ze hulp nodig hebben met hun kinderen of broertjes en zusjes? Hou je van uitdagingen, verantwoordelijkheid én van gezelligheid? Help ons dan als super vrijwilliger. 

Wat ga je doen? 

Voor vrijwilligers 15 t/m 18 jaar. Je bent groepsbegeleider van jouw groep superhelden. Je rent met je groep over het parcours, begeleid hen over de hindernissen en obstakels en zorgt dat iedereen mee kan doen bij de ‘superkracht velden’. Ondertussen verlies je, je superhelden niet uit het oog.

Voor vrijwilligers ouder dan 18 jaar. Je helpt de organisatie met de coördinatie rondom het parcours (start/finish), ondersteund bij de ‘superkracht velden’ (sportieve activiteiten) en zorgt ervoor dat alle jonge deelnemers een leuke dag hebben.

Wil je helpen?

Stuur Rosan een mailtje via rosan@stad-haarlem.nl

Aanmelden kan tot 15 augustus.

We kijken uit naar je aanmelding!
Rosan, Birgit & Lech
Team SuperHero Kidsrun 2020