Heb jij ook een goed idee?

ACT’ART

‘Gelijkheid en vrijheid sluiten elkaar niet uit, maar gaan hand in hand. We vinden dat onze samenleving daar wat van zou kunnen leren!’

Artsy event with a social twist

Safiya en Djoeke hebben samen ACT’ART opgericht. Een kunstzinnig event om te laten zien dat diversiteit geen zwakte is van de Nederlandse samenleving, maar juist een kracht. Verschillende achtergronden zorgen voor unieke perspectieven en dat doet de creativiteit bloeien. 

Dit alles door middel van beeldende kunst, muziek en poëzie. In juni 2020 organiseerden ze het eerste ACT’ART event in Radion. 

‘Naast dat onze bezoekers lol hebben gehad vonden wij het evenement super geslaagd omdat de bezoekers het evenement niet hebben verlaten voordat ze hebben nagedacht en met elkaar in gesprek zijn gegaan over vrijheid en gelijkheid in de samenleving!’

Dit jaar gaan we aan de slag met een nieuwe editie. Hou onze Instagram in de gaten!


Resultaat: Een kunstzinnig event met een sterke boodschap
Fase: Afgerond