Heb jij ook een goed idee?

Een kind kan de was doen

Op 14 Augustus werd het festival ‘Een kind kan de was doen’ gehouden in Schalkwijk. Het was een daverend succes. Het weer zat mee, de goede moed zat erin en er waren tal van leuke activiteiten.

Van goochelaar tot verhalenverteller en van springkussen tot eendjes vangen, er was genoeg vermaak voor alle jonge bezoekers.

Het idee werd bedacht door de Haarlemmer Neyton, die net is begonnen aan zijn eerste jaar op de middelbare school. Beide zijn ze groot sportfanaat. Neyton vertelde hoe leuk hij het vindt om mensen te ontmoeten en hoe jammer hij het vindt dat dit lastiger gaat. “Normaal
gesproken doe ik veel buiten de deur en hou ik ervan om met mensen te zijn.”

Zodra de overheid aangaf dat er weer meer mogelijk was op gebied van sport en evenementen, zag Neyton zijn kans schoon en organiseerden ze hun toffe festival. Een goed initiatief waarbij overduidelijk ontzettend veel lol is beleefd afgelopen augustus. We zijn heel trots op dit resultaat!


Resultaat: Een festival voor kinderen
Fase: Afgerond