Heb jij ook een goed idee?

Inzameling transportkosten – One Day I’m Big

De laatste fase

Inzameling transportkosten vervoer familiepakketten. Ik heb de Marokkaanse gemeenschap ingeschakeld om mij te helpen. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk mensen aan deze actie te koppelen door ze allemaal een klein deel van het bedrag te laten sponsoren. 

De eerste fase – Tijdens Ramadan heb ik een inzamelactie gehouden voor kleding voor de mensen die het moeilijk hebben in El Hoceima. Bijna 100 gezinnen hebben mij toen kleding gebracht. 

De tweede fase – In de tussentijd lagen deze kilo’s kleding in een opbergplaats bij een van de sponsoren. Dit was zonde en niet goed voor de kleding zelf. Deze kleding hebben wij tijdens een awareness dag gesorteerd. We hebben voor 45 gezinnen gepersonaliseerde kledingpakketten kunnen maken. Check de aftermovie hier.

De laatste fase – Inzameling voor de transportkosten. Ik heb de Marokkaanse gemeenschap ingeschakeld in om mij te helpen. Bedrijven met eigenaren van Marokkaanse afkomst en Moskeeën. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk mensen aan deze actie te koppelen door ze allemaal een klein deel van het bedrag te laten sponsoren. 

Spoed – In oktober ben ik begonnen met het inzamelen van geld om de familiepakketten op te sturen naar El Hoceima. Dit moest met spoed gebeuren omdat het dan winter is en het ijskoud is in de bergen. Hierdoor is kans groter dat gezinnen ziek worden. Eind november ben ik zelf naar Marokko gegaan en heb in samenwerking met Marokkaanse transporteurs de pakketten naar de families in de stad Al Hoceima gebracht.

Het was geweldig! In mijn vlog kun je mijn reis volgen.

Volg mij op insta voor leuke updates!


Resultaat: Kleding transporteren naar Marokko
Fase: Afgerond