Heb jij ook een goed idee?

Stichting One Day I’m Big

Na een jaar keihard aan dit mooie initiatief One Day I’m Big te hebben gewerkt is het nu tijd om de volgende stap te zetten. Namelijk de stichting One Day I’m Big op te zetten.

One Day I’m Big initieert verschillende projecten. Zoals een kledinginzamelingsactie voor gezinnen in Marokko of geld inzamelen om een Moskee te bouwen. Al de projecten hebben het doel om zoveel mogelijk mensen te helpen en de passie voor het inzetten voor het maatschappelijke doel delen met zoveel mogelijk anderen.

One Day I Am Big

Mourad (20) de oprichter van One day I’m Big wilt de wereld veranderen. Hij heeft veel meegemaakt en heeft daardoor op jonge leeftijd al een andere kijk op de wereld ontwikkeld. Hij heeft een grote drang om de wereld te veranderen en is bezig een One Day I’m Big community te creëren. Hij wilt deze groep met One Day I’m Big projecten meer te betrekken bij de maatschappij en ze ook nog eens bewust te maken over de wereld.

Met verschillende projecten activeert Mourad groepen die weinig betrokken zijn bij de maatschappij en laat ze hierdoor juist de maatschappij ondersteunen. Hij identificeert zich met de doelgroep en is daarom in staat om ze te activeren en mee te laten helpen met de One Day I’m Big acties.

In 2021 gaat Mourad met hulp van STAD de stichting One Day I’m Big opzetten.


Resultaat: Stichting One Day I'm Big oprichten
Fase: Realisatie