Heb jij ook een goed idee?

Hip Hop Haarlem

#HHH

Neder-hop is niet meer uit onze hitlijsten weg te denken. Overal is nieuw en aanstormend talent te vinden, dit is ook het geval in onze eigen stad Haarlem! Met Hip Hop Haarlem ook wel HHH genoemd brengt oprichter Jim, artiesten en luisteraars bij elkaar. Zo stimuleren wij de Hiphop cultuur in Haarlem!

Haarlems Talent

De Hiphopcultuur groeit in populariteit, kijk nou naar de miljoenen luisteraars die dagelijks naar de nieuwste hiphop hits luisteren of naar het grootste Nederlandse hiphop kanaal 101Barz die met hun sessies de miljoen volgers hebben bereikt! Ook in Haarlem hebben wij artiesten die hun kunst met de fan-base die zij hebben opgebouwd delen. Maar als we lokale Hiphop luisteraars vragen of zij artiesten uit de buurt kennen zijn dat er maar een handje vol. Dit zorgt voor het idee dat er geen Haarlemse Hiphop scene is.

Bereik boosten

Het eerste wat Hip Hop Haarlem in samenwerking doet met de lokale rappers is het produceren van een gratis videoclip. Dit is een mes dat aan twee kanten snijdt, het is namelijk niet alleen goed voor de groei van de rappers in Haarlem maar ook goed voor HHH zelf. HHH bouwt hierdoor aan een positief imago en vergroot het netwerk.

At The Moment

Projecten waar Hip Hop Haarlem nu vol mee bezig is zijn videoclips met lokale rappers en producers. Hierbij helpen wij lokale rappers en producers actief deel te laten nemen in de scene. Zoals door middel van de videoclip, maar ook door een lokale plek te creëren waar producers hun gemaakte beats kunnen droppen en zo het contact tussen de lokale artiesten uit te breiden. Zo laten we de Haarlemse scene groeien!

Groeien

Wij hebben veel meer in ons hoofd en daarom hebben we ook grote toekomstplannen. We willen alle kunstvormen te maken met Hiphop verwerven aan HHH. 

In de toekomst willen we ons verdiepen in het organiseren van lokale feesten, dit zal werken als ontmoetingsplek voor alle hiphop fans waaronder veel jongeren.

Hou de insta van HHH in de gaten en kijk ook vooral de clips op het youtube kanaal! Volg, abonneer, repost, share the love!


Resultaat: Hiphop platform in Haarlem opzetten
Fase: Realisatie