Heb jij ook een goed idee?

Offbeat.work

Offbeat.work is een landelijk platform gericht op creatieve jongeren van 18 jaar. Of ze nu schilderen, tekenen, films maken, een websites ontwikkelen, breien, 3D printen of metaal bewerken. Als het een creatief project is, ondersteunt Offbeat.work dat. De doelgroep is hierdoor heel breed, maar wel gericht buiten een opleiding of school om.

Hoe ziet dit in de praktijk eruit?
Op dit platform kunnen jongeren zichzelf voorstellen en (nieuw) leven in hun eigen creatieve projecten blazen. Dit gebeurt momenteel via een groepchat op WhatsApp.

Gebruikers van Offbeat.work kunnen hun eigen project promoten en zoeken binnen de groepschat naar andere jongeren met een bepaalde skill-set voor hulp binnen hun eigen projecten. Bijvoorbeeld, een danser wil een dansvideo maken en vraagt hulp van een videograaf. Dit is te  vergelijken met een ouderwetse “vraag en aanbod” prikbord bij de Albert Heijn.

”Offbeat.work biedt een platform voor jongeren om buiten hun huidige sociale bubbel te treden en te netwerken met andere creatieve jongeren.”

Ben je jong, een creator, en/of heb je skills in huis die projecten upgraden? Join dan deze creatieve WhatsApp groep! Leuk, zien we je daar. Psst: En houd de Instagram in de gaten 😉


Resultaat: Momenteel 95 creators in de WhatsApp
Fase: Draagvlak; bezig met de promovideo