Heb jij ook een goed idee?

Behind Your Meal Haarlem – Fotowedstrijd

Behind Your Meal Haarlem is dé fotowedstrijd voor Haarlemse maaltijd bezorgers. Zij racen de hele stad door, weer of geen weer. En daarmee hebben ze in deze tijd drukker dan ooit!! Onvermoeibaar komen zij op de meest bijzondere plekken. Hoe fantastisch zou het zijn om in Haarlem een uniek kijkje te krijgen in de keuken van maaltijdbezorgers, die écht weten waar je de vetste plekken in de stad kunt vinden. En wie zit er eigenlijk achter die maaltijd? Behind Your Meal Haarlem onderzoekt door middel van een fotowedstrijd wie de bezorgers eigenlijk zijn en wat voor bijzonders ze onderweg tegenkomen. Zo kan iedereen meegenieten van deze unieke job – ondanks dat het echt best wel pittig kan zijn –  ook echt heel erg leuk is.

De fotowedstrijd

Bezorgers konden tot 18 juni hun unieke kiekjes insturen (met korte beschrijving) die zij hebben gemaakt van hun favoriete plek in Haarlem Oost & Schalkwijk. Per DM werden deze foto’s op Instagram ingestuurd via: @behindyourmealhaarlem waar ook de stemming plaats vond. De mooiste foto’s maakten kans op toffe prijzen.

De winnaar van Behind Your Meal Haarlem is bekend gemaakt op een geheel eigen foto expositie op de tweede locatie van STAD Haarlem op het Pr. Beatrixplein. Niet alleen waren hier de foto’s te bewonderen van de deelnemers, ook lokale kunstenaar Tom Huijben bracht zijn grote meesterwerken met zich mee en de makers van kledingmerk Haffet exposeerde hun 100% katoenen outfits die overigens volledig met de hand worden gemaakt door hun in-house designer.

En de winnaar?

De winnaar is gekozen door lokale fotograaf: Harro Jansz. Met zijn eigen prachtige foto’s bracht Harro een ode aan de mooie stad Haarlem door er een kalender van te maken. Diego wist, na een nek aan nek race, te winnen door zijn ingestuurde foto van de Verfrollerbrug. De kleuren en het contrast maakten zijn foto de winnaar van Behind Your Meal Haarlem. Zie hieronder zijn prachtige foto. Diego geniet de komende weken van gesponsorde maaltijden van restaurants uit de omgeving. Met dank aan: satebestellen.nl, New York Pizza, Domino’s Pizza en Kaneda Sushi & Bowls.

BYM winnaar: Diego

Er schuilt een fotograaf in iedereen! Dus ben je bezorger, of kom je zelf op veel bijzondere plekken in de omgeving van Haarlem? Pak je smartphone / camera en ga eropuit!

Featured image by: Harro Jansz


Resultaat: Fotowedstrijd onder Haarlemse maaltijd bezorgers
Fase: Realisatie