Heb jij ook een goed idee?

The Sixes

The Sixes is een sportmiddag voor jongeren tussen de 16 en 26 jaar oud op verschillende locaties in Haarlem Noord. Sport, spel en feest in ! Zo is er voor ieder wat wils en verzorgd The Sixes een complete middag waar altijd wat te beleven valt. De kickoff vond plaats in het iconische Haarlem Stadion.

De bedoeling is om The Sixes meerdere keren te organiseren op een zondagmiddag in de zomer of als los concept in te zetten tijdens andere evenementen. Hierbij staat sporten op de voorgrond maar de silent disco is het grootste onderdeel van de dag aangezien het overal in terugkomt en overkoepelend is met de activiteiten. We gaan deze middag onder andere voetballen en silent disco aerobics doen. De silent disco geeft het sporten een leuke extra twist voor de deelnemende jongeren.

Alle activiteiten zullen gehost worden door de ‘Haarlem in Beweging MC’. Mocht jij langs willen komen op één van de zondagen neem dan contact met ons op voor de eerst volgende editie!

De eerste editie heeft inmiddels plaats gevonden. Met een groot voetbaltoernooi, aerobics en echte dj’s was het een meer dan geslaagde dag waar ruim 50 jongeren uit de omgeving Haarlem-Noord bij aanwezig waren.

Check de STAD instagram voor meer informatie.


Resultaat: Jongeren verbinden doormiddel van sport, spel en feest.
Fase: Realisatie