Heb jij ook een goed idee?

Doe FF Normaal

Doe ff normaal is een jongerenbeweging gemaakt door jongeren en voor jongeren. Het doel van ‘Doe FF Normaal’ is om jongeren weer te leren wat het is om normaal te doen tegen elkaar. De reden waarom ‘Doe FF Normaal’ tot stand is gekomen is omdat de jongeren achter ‘Doe FF Normaal’ het gevoel hebben dat de meeste jongeren alleen maar erger worden als ze niet het goede pad op gezet worden. Vaak genoeg worden er mensen op straat uitgescholden gebaseerd op hun huidskleur en seksuele voorkeur. Helaas wordt er vaak genoeg niets over gezegd.

De jongeren willen hier een grote verandering in aanbrengen door campagnes te voeren om zo meer awereness te creëren rondom dit onderwerp.

De kickstart van deze campagne zal een over de streep aflevering zijn. Hierbij worden jongeren gefilmd die gepest hebben of gepest zijn en er worden vragen gesteld over pesten, racisme en seksisme. Hierbij doe je een stap naar voren als je een keer in zo’n situatie hebt gezeten.

Het over de streep filmpje is inmiddels opgenomen en zullen wij zo spoedig mogelijk verspreiden via onze social media kanalen. Hierop volgend zal een poster campagne volgen op middelbare scholen.

Check de STAD instagram voor meer informatie of als je zelf iets wilt organiseren!


Resultaat: Awereness creëren onder jongeren tegen pesten.
Fase: Realisatie