Heb jij ook een goed idee?

Mixed Feelings

Mixed Feelings biedt podium voor jong talent!

We zitten met z’n alle in een moeilijke tijd. Al de modeshows en andere events zijn afgelast. Daarom wil ik op een alternatieve, corona-proof manier een modeshow opzetten. Zo biedt mixed Feelings een podium voor jong talent.

Big, baggy & comfy

Een modeshow waarbij Streetstyle centraal staat, omdat dit helemaal in mijn straatje past. Ik hou van ruim zittende en opvallende kleding. De modellen dragen dan ook baggy, oversized en comfy outfits dragen van tien verschillende, jonge modeontwerpers. Om Nederland zo toch kennis te laten maken met deze tien nog onbekende talenten en hun creaties.

Walk and pose!

Tien modellen hebben elk een outfit aan van een andere modeontwerper. De modellen poseren en lopen door drukke winkelstraten en vallen op door de unieke creaties en de groot, ruim zittende kledingstukken.

Met Mixed Feelings stimuleren we inclusiviteit. Daarom zullen de tien modellen divers zijn, we sluiten natuurlijk niemand buiten. De naam Mixed Feelings zegt het ook al: verschillend, gemixt.

Hierbij alvast de verhalen van twee van de designers die meedoen aan MixedFeelings.

Kijk op de insta voor de aankondiging van de tien designers.


Resultaat: Een podium bieden voor jong talent in deze corona tijd
Fase: Afgerond