Heb jij ook een goed idee?

Beach Day

Talenthouse heeft een enorm leuke Beach Day georganiseerd op het Zandvoortse strand. De jongeren konden zich van te voren aanmelden via Whatsapp of mondeling. De jongeren waren zelf verbaast over de groepen die op kwamen dagen. Er kwamen circa 80-90 jongeren op af. Dit was op en aan.
“We hebben super veel plezier gehad en veel motivatie en positieve feedback gekregen. Wij zijn nog lang niet klaar we willen graag dit soort plannen blijven organiseren in Zandvoort, aldus Othmane”. 

Gedurende de dag kon je verschillende activiteiten doen zoals Frisbee, Spikeball, Beachsoccer, Volleybal. Iedereen had zin in deze verschillende activiteiten. Echter door veel wind konden er geen fanatieke wedstrijdjes plaatsvinden. Gelukkig hield dat niemand tegen. Naast al deze activiteiten werden er ook nieuwe activiteiten geïnitieerd. Zo werden 1 vs 1 renwedstrijden gehouden, penaltyschieren, hooghouden en 2 vs 2 voetvolley.
De jongeren gaven aan graag terug te komen en willen meer activiteiten zoals dit. De vrijwilligers waren jongeren zelf uit de groep en iedereen hielp zelfs met afruimen. Dat zegt al genoeg ook over de betrokkenheid. 

Ook was er een heuse BBQ. Jongeren hebben lekker genoten van eten & drinken (geen alcohol). De jongens hebben zelfs voor Halal gekozen waardoor iedereen ook mee kon eten.


Resultaat: 60 deelnemers bij BBQ en strandactiviteiten
Fase: Afgerond