Heb jij ook een goed idee?

IJSBREAKERS

Wij zijn Fleur en Mila, Creative Business studenten op Inholland Haarlem. Vanwege corona, hebben wij (net zoals vele jongeren) een gek jaar achter de rug. Gelukkig lijkt het begin van het einde in zicht te komen! Wat wij het meest hebben gemist is het ontmoeten van anderen, nieuwe dingen te leren ontdekken, en het leren van nieuwe vaardigheden. Wij merken bij onszelf en bij vrienden dat iedereen het maken van nieuwe connecties mist. Het starten van mogelijke vriendschappen en daarbij comfortabel te zijn om nog eens af te spreken. Zelfs korte gesprekken kunnen leiden tot nieuwe waardevolle vriendschappen. Met IJSBREAKERS willen wij nieuwe mensen leren kennen terwijl wij ook nieuwe dingen leren doen.

Ein-de-lijk nieuwe mensen leren kennen

IJSBREAKERS was een dag vol met zomerse activiteiten aan de Veerplas in Haarlem, allemaal ingericht om de connectie aan te gaan met jongeren die je nog niet kent. Spellen als Kan Jam, Spikeball & reuze Jenga maakte de drempel super laag om het ijs te breken met wat small talk. En Sup yoga was vrijwel voor alle jongeren een totaal nieuwe ervaring. Ofwel een tof nieuw verhaal! Het is voor jongeren belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen en activiteiten te doen. Sociaal zijn is in je studententijd toch alles wat je wilt? Wij hopen jongeren gemotiveerd te hebben om weer naar buiten te gaan!

Al met al een super vette dag vol met activiteiten waar iedere student/jongere/mens naar heeft gesnakt. Hoe vaak stap jij eigenlijk af op nieuwe mensen? Probeer het eens uit en Break the IJS!

Media impressie NH nieuws:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/289515/nat-sportevenement-trekt-jongeren-uit-isolatie-echt-de-behoefte-om-iemand-te-ontmoeten


Resultaat: Zomerse en sportieve activiteiten om ein-de-lijk nieuwe mensen te leren kennen
Fase: Realisatie