Heb jij ook een goed idee?

Join the People in Need

Azeddine een jongere uit Schalkwijk-Zuid was op het idee gekomen om tijdens Ramadan gezinnen uit Marokko te helpen. Zijn eigen project heet: Join the People in Need. Zijn uiteindelijke doel was om zoveel mogelijk gezinnen te helpen die het minder hebben en het financieel niet aankunnen om voor een hele maand aan voedsel te komen. Om het voor zichzelf persoonlijk te houden heeft hij gekozen op de mensen te helpen in zijn eigen dorp, te weten Mario.

Uiteindelijk heeft hij rond de 1750 euro geld ingezameld via Instragram en door langs te gaan bij bedrijven die affiniteit hebben met Marokko. Met het ingezamelde geld kon hij 20 gezinnen een voedselpakket geven. Daarmee konden ze een maand vooruit. En heeft hij met de ingezamelde kleding ook nog eens 20 gezinnen kunnen helpen. Een enorm succes. De ingezamelde kleding is via zijn oom richting Marokko gebracht.

Door dit initiatief heeft hij tijdens de Ramadan 40 gezinnen een mooie maand gegeven.

Voor een kleine impressie gaan naar de Instagram van Join The People in Need.